Wie ben ik

Mijn naam is Elina Ruijzing en ik ben in 2011 begonnen met de pedicure opleiding. En sinds 2012 ben ik gediplomeerd pedicure.

In 2015 heb ik de cursus voor voetreflexmassage gedaan.

In Juli 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding schoonheidsspecialiste.

Pedicuresalon Elina is een pedicuresalon aan huis (toegang met trap) in Spijkenisse. Medio November 2018 gaan we beginnen met de bouw van de salon beneden . U kunt ook gebruik maken van een pin automaat.

Ik verzorg en behandel uw voeten en handen met de aandacht die u verdient, want het allerbelangrijkste is dat u tevreden naar huis gaat.

Goede voetverzorging voorkomt veel ongemak. Het is daarom geen luxe om uw voeten in uitstekende conditie te houden. Uiteraard geldt dit niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen.

Helaas behandel ik geen mensen met diabetes, dit omdat u hiervoor het beste bij een medisch pedicure kunt zijn.

Ik werk volgens afspraak en om een afspraak te maken kunt u bellen met 06-22730525, het kan zijn dat ik niet in staat ben om de telefoon op te nemen als ik met een klant bezig bent, wilt u dan de voicemail inspreken zodat ik u later terug kan bellen.

U kunt ook het contactformulier invullen bij "Contact", daar kunt u eventueel uw gewenste datum en tijd doorgeven, wij nemen dan later contact met u op.

U kunt ook een gewenste datum en tijd direct mailen naar info@pedicuresalon-elina.nl of een whats app berichtje sturen.